It is currently Tue Nov 24, 2020 1:12 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 
 Post subject: Error message on posting
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 2:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 21, 2002 6:00 pm
Posts: 9029
Location: forever in the old hills of Arkansas
Hey guys,

A couple of times today when posting I've seen this error:

Quote:
Couldn't get mail server response codes

DEBUG MODE

Line : 114
File : smtp.php


The posts do seem to be going in, though.

Just thought you might need to know.

--James

_________________
http://www.flutesite.com

-------
"Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending" --Carl Bard


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 2:33 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Oct 30, 2005 5:11 am
Posts: 2123
Location: Aberdeenshire, Scotland
In a similar vein I just got this:

Quote:
General Error

Could not connect to smtp host : 0 : Success

DEBUG MODE

Line : 110
File : smtp.php


Looks like it can't connect to an email server.

_________________
http://www.causeymounth.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 5:03 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Oct 30, 2005 5:11 am
Posts: 2123
Location: Aberdeenshire, Scotland
Another one just now:

Quote:
General Error

Could not connect to smtp host : 97 : Address family not supported by protocol

DEBUG MODE

Line : 110
File : smtp.php


I take it this is trying to email alerts to people who subscribe to a thread or something?

_________________
http://www.causeymounth.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 6:18 am 
Offline
The Landlord
User avatar

Joined: Wed May 16, 2001 6:00 pm
Posts: 10282
Location: Chiff & Fipple's LearJet: DaleForce One
I'm getting it too. The good news is it doesn't seem to have any effect on the posting process. In other words, the post goes up anyway.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 9:03 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Oct 30, 2005 5:11 am
Posts: 2123
Location: Aberdeenshire, Scotland
Yeah, I'd guess that the forum software will add a post to the database, then once it's finished doing that the last thing it does before sending you back to the thread in question is send out an email to anyone who's clicked "notify me when a reply is posted". There's obviously a problem at that point, probably because whatever email server the forum is configured to use has dropped off the internet for some reason.

_________________
http://www.causeymounth.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 9:05 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Nov 17, 2003 11:29 am
Posts: 24005
Location: N of Seattle
it's the "someone wants an email notification when there is a new post to the thread" error. (We've had it before & probably will again)

The send an email thing is after all of the post the post to the thread thing....

rich probably has the fix memorized :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.140s | 11 Queries | GZIP : On ]
(dh)