Chiff and Fipple Forums
http://forums.chiffandfipple.com/

Maximum number of login attempts = 1?
http://forums.chiffandfipple.com/viewtopic.php?f=5&t=95135
Page 1 of 1

Author:  Brus [ Sun Sep 22, 2013 3:32 am ]
Post subject:  Maximum number of login attempts = 1?

This morning I logged into C&F and, on the very first login, was informed I had exceeded the maximum number of login attempts and had to enter a "captcha" in additional to my userid/pw in order to log in, which I did.

Yes, on the very first login!

Is there something going on here?

Author:  kkrell [ Sun Sep 22, 2013 3:40 am ]
Post subject:  Re: Maximum number of login attempts = 1?

I've never seen a captcha screen for C&F *ever*

Author:  MTGuru [ Sun Sep 22, 2013 3:42 am ]
Post subject:  Re: Maximum number of login attempts = 1?

Hi Brus, that's odd. No, we're not aware of a problem with the board or with your account. Maybe try deleting your Chiffboard cookies and see if the problem recurs. If so, let us know.

Author:  hans [ Sun Sep 22, 2013 4:38 am ]
Post subject:  Re: Maximum number of login attempts = 1?

This morning when clicking on an email notification link, I got a window on the forum saying:
"You are not authorised to read this forum."

I still do clicking that link.
I paste it here:
viewtopic.php?f=1&t=95119&p=1121547&e=1121547
(a notification of a post by MTGuru himself, but it seems that the system generated the wrong post number)

This has nothing to do with login problems, I was automatically logged in just fine, but still, maybe something odd is going on in the forum system bowels?

Author:  kkrell [ Sun Sep 22, 2013 5:55 am ]
Post subject:  Re: Maximum number of login attempts = 1?

hans wrote:
This morning when clicking on an email notification link, I got a window on the forum saying:
"You are not authorised to read this forum."

I still do clicking that link.
I paste it here:
viewtopic.php?f=1&t=95119&p=1121547&e=1121547
(a notification of a post by MTGuru himself, but it seems that the system generated the wrong post number)

This has nothing to do with login problems, I was automatically logged in just fine, but still, maybe something odd is going on in the forum system bowels?

I don't know what the e parameter is, but if you take them off, it points here, which is viewable:
viewtopic.php?f=1&t=95119
But yeah, C&F post # 1121547 seems to actually be over in a forum we non-mods don't have access to.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/