It is currently Fri Aug 07, 2020 7:28 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 26, 2002 11:26 am 
Offline

Joined: Sun Mar 10, 2002 6:00 pm
Posts: 182
Location: Globe, AZ
Sometimes when I want to post a reply, the form comes up without a place for my password. When I write the message and submit, I then get a message that I am an unknown person and to re-enter my user name and password, but the password field still isn't there. Also, today I couldn't post a hotlink, but I am pretty sure my syntax was right.

I don't know if this is a WebTV problem or what - do you have any suggestions? (Other than getting a computer, that is - I'd rather go to the Lark In the Morning music camp or buy whistles.)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 26, 2002 9:50 am 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2001 6:00 pm
Posts: 5146
Location: Surlyville
Don't log in when making your post. This way, you will be prompted to enter your name and password. See if this way is better. It may be something specific to WebTV.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.078s | 11 Queries | GZIP : On ]
(dh)