It is currently Thu Feb 25, 2021 5:16 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 
PostPosted: Fri Aug 12, 2005 10:36 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 25, 2005 7:39 pm
Posts: 39
I tried to google search the forums (search page) and it said I was blacklisted and should run virus and spyware tests, as I was sending them automated requests. IT IS NOT MY SYSTEM, google works fine for everything else, and plus, I am running Linux, mepis, and 2.6 kernel. I think it is your end. I am switching my pc to plain debian tonight so tomorrow I will retry.

Thanks!

_________________
Chicago Caledonians G4
Wannabe flutist


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 12, 2005 10:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 07, 2004 10:10 pm
Posts: 5768
Location: Florida
I got the same thing, dear. Not to worry! It seems to be a glitch.

Do your search from the blanks which are right below the Google one. They're not affiliated with the Google-thing, so they work just fine.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 15, 2005 6:26 am 
Offline

Joined: Thu Apr 21, 2005 10:58 am
Posts: 576
Location: Columbus, OH
Here's a workaround until it's fixed: Just go to the main Google page and include site:chiffboard.mati.ca in your search, like this. Or use the non-Google search.

_________________
Learning to Whistle
Téada photos


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.064s | 11 Queries | GZIP : On ]
(dh)