It is currently Sat Jun 06, 2020 5:03 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 
PostPosted: Tue May 01, 2007 7:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 20, 2007 10:31 pm
Posts: 110
Location: Union, New Jersey
http://www.youtube.com/watch?v=Bg5JKFf5DLg

apparently not


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 10:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2003 9:57 am
Posts: 7645
Location: Minneapolis, MN, USA, Earth
Does the "Login to post this video to your blog." help with this?

Under the image there is a "Post Video" link. I don't have a login ID, otherwise I would check myself.
~~~~~~~~~~~~~~
Searched google under “posting youtube video BBCode” and “embed youtube video” and was not able to fine much information but it may a limitation to the board.

_________________
"Be not deceived by the sweet words of proverbial philosophy. Sugar of lead is a poison."


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 12:20 pm 
Offline
Moderatorer
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 35581
Location: Minionapolis, Republic of Nambia
Like this?

_________________
"Time is the wisest counselor of all." - Pericles

"I remain not entirely convinced of it." - Nano


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 4:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Mar 20, 2007 10:31 pm
Posts: 110
Location: Union, New Jersey
Trying to get the video link to appear directly in my post. No clickies or url hyperlink showing but the youtube frame. I keep winding up with this . . .

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bg5JKFf5DLg"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bg5JKFf5DLg" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

. . .which leads me to believe that this option is turned off throughout the C&F forums.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 9:00 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Nov 17, 2003 11:29 am
Posts: 24005
Location: N of Seattle
ya might want to consider that the HTML support in the BB code only handles the simpler codes...and nothing that uses multiple "<>"


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 9:15 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Nov 17, 2003 11:29 am
Posts: 24005
Location: N of Seattle
ah...
What about the dial up members if this did work?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 12:36 pm 
Offline
Moderatorer
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 35581
Location: Minionapolis, Republic of Nambia
Denny wrote:
ah...
What about the dial up members if this did work?


We would be quite pissed off.

_________________
"Time is the wisest counselor of all." - Pericles

"I remain not entirely convinced of it." - Nano


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 1:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Nov 17, 2003 11:29 am
Posts: 24005
Location: N of Seattle
Nanohedron wrote:
Denny wrote:
ah...
What about the dial up members if this did work?


We would be quite pissed off.

yep...but it would be hours before we'd know :wink:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 1:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2003 9:57 am
Posts: 7645
Location: Minneapolis, MN, USA, Earth
Denny wrote:
ah...
What about the dial up members if this did work?


I don’t know if that would be a huge problem.

If you look at this page when done properly it is defaulted so that it only plays when clicked, and would not be a bandwidth sucking behemoth.

_________________
"Be not deceived by the sweet words of proverbial philosophy. Sugar of lead is a poison."


Top
 Profile  
Reply with quote  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 4:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Nov 17, 2003 11:29 am
Posts: 24005
Location: N of Seattle
I.D.10-t wrote:
Denny wrote:
ah...
What about the dial up members if this did work?


I don’t know if that would be a huge problem.

If you look at this page when done properly it is defaulted so that it only plays when clicked, and would not be a bandwidth sucking behemoth.

ah...yes...I have seen that.

however the HTML support is minimal, very minimal


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.134s | 11 Queries | GZIP : On ]
(dh)